sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Say yes for CANDY but only on Saturdays

Eli mulle tuli tosa joskus jonain kauniina päivänä sellanen masennus hetki, mistä tein aika rakentavan ja päätin aloittaa taas karkkipäiväkäytännön. Söin ennen karkkia silloin tällöin päivittäin, liian useasti.
  Eka viikko oli pahin, kun kaupassa kävin ja sitten vain katsoin, että "jahas, no candy for me, fuck.. no ostampa Ballerina-keksejä" Eli kiersin karkit syömällä keksejä.
  Sen jälkeen koska keksien ostaminen on kallista ostin vain fiksumpia eväitä pitkälle päivälle, kuten mandariineja, juotavaa jugurttia, juustosämpylöi jne. No nyt ei ole tilillä rahaa edes 70cent, en siis voi ostaa mitään seuraavina viikkoina, tilipäivää ennen.
  Kävin puntarilla, mutta pettymyksekseni painoa ei ole mitenkään pudonnut, no johtunee siitä, että eilen tosiaan oli lauantai, mutta silti. Kai se siitä sitten - ajallaan.

Tänään on sunnuntai, ja mitään en ole tehnyt, tai saanut aikaiseksi. Kyllähän mä kynnet tein. Eino-myrskyä ei Turussa pahasti ollut, vähän tietty tuulenpuuskia. Poikaystävälleni vähän olen tekstannut. Tyhmän sään takia tilasimme isän kanssa wanhojen tanssi mekon itselleni. En oikeen tiedä odotanko wanhoja vai en.. No joo näköjään tein JOTAIN mutta.... silti.. mitään tyyliin, lukenu kokeeseen tai kirjottanut esseetä(kuten englannin) tai vaihto-hakemusta valmiiksi.

Päätin myydä kaikki lyhye matikan kirjat, ku ilmeisesti kertaus kurssil kuitenki lasketaa sitä kaikkee.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti